SOUS-VIDE
Tehnica SOUS-VIDE originează din Franța și prevede prepararea produselor într-un mod unic. Fiecare preparat, este atent selecționat, condimentat după rețete proprii, iar apoi gătit pe o perioadă care variază de la produs la produs la o temperatură constantă. Tehnica în sine utilizează temperaturi precis setate, atent controlate, pentru a obține rezultate constante, ca în marile restaurante, folosind materii prime care, în timpul gătirii, sunt sigilate într-un mediu perfect vidat. Tehnica are ca rol obținerea unor rezultate perfect constante, de fiecare dată, ne lăsând loc de greșeală. Sous vide, care în franceză înseamnă vacuumat, vidat, se referă la procedeul de a vida și sigila materia primă într-o pungă specială, apoi urmând să fie gătită într-o baie de apă la o temperatură foarte precis setată. Tehnica sous vide generează rezultate imposibil de obținut prin alte tehnici.
RIBBZ vine în ajutorul HORECA și promite calitate, eficiență și profesionalism. Colaborăm cu restaurante cu renume din țară care și au dorit să eficientizeze timpul în care preparatele sunt realizate, dar totodată oferind produse deluxe clienților lor. Prin intermediul RIBBZ, oferim oportunitatea de a remodela pozitiv experiențele culinare tradiționale. Pentru colaborări, dar și comenzi plasate de către persoane fizice, vă invităm să completați formularul sau să sunați la numerele de telfon afișate, iar echipa RIBBZ vă va contacta în cel mai scurt timp.
Venim în ajutorul HORECA și promitem calitate, eficiență și profesionalism. Colaborăm cu restaurante cu renume din țară care și au dorit să eficientizeze timpul în care preparatele sunt realizate, dar totodată oferind produse deluxe clienților lor. Prin intermediul RIBBZ, oferim oportunitatea de a remodela pozitiv experiențele culinare tradiționale.